image49

Intro

Ganduri de inceput.:

Adevarul este, ca daca si tu esti o romantica incurabila ca si mine,  vei sta aici, pe pagina asta si vei continua sa intelegi ce se petrece. 

Ca sa ma intorc la inceputuri, adevarul este, ca incerc sa scriu "cartea" asta cam de 7 ani.  Acum 7 ani, am creat o idee, o poveste, in mintea mea si am incercat in tot acest timp sa imi fac curaj sa o pun pe o foaie. Sau mai exact, pe cateva sute de foi. 

Nu am sa intru in detalii despre ceea ce a facut acest lucru imposibil, insa acum, in acest moment acest lucru devine posibil.

Ca sa incep asa cum se cuvine, permite-mi sa ma prezint. Eu ma numesc Mia, am peste 30 de ani si de 6 ani, locuiesc peste hotare.

Cam tot acum 6 ani, am inceput sa fiu tot mai receptiva la faptul ca pe cand mintea mea avea anumite planuri, sufletul meu avea sa isi parcurga propria calatorie spre desteptarea spirituala. Stiu! Suna a nebunie curata, mai ales daca nu crezi in asa ceva. Dar nu trebuie sa crezi, pentru ca nu voi intra in detalii prea amanuntite. Insa, povestea pe care o vei citi, daca vei avea placerea sa ii acorzi parte din timpul tau, include si acest element. Povestea pe care urmeaza sa o citesti, este o poveste de dragoste intre doua femei si complexa prin ceea ce prezinta. 

Daca totusi alegi sa continui, iti urez "Bun venit si citit cu interes!".

Daca te regasesti, scrie-mi o vorba pe miacruger@thelesbiancorner.com 


A voastra, 

Mia Cruger

Cele doua jumatati

Povestea Sofiei

Povestea Alesiei

Povestea Alesiei

image50

Povestea Alesiei

Povestea Alesiei

Povestea Alesiei

image51

Povestea

Povestea Alesiei

Povestea

image52